CAST Project

Organizatat që ofrojnë trajnime për të rinjtë në fushën e sipërmarrjes dhe aftësive bazë për punësim nëse kanë interes për tu përfshirë në databazen që po përgatitet nga projekti CAST mund të plotësojnë formularin në këtë link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe1k7mx9w3zU1…/viewform